Wednesday, 25 June 2014

Ganti Puasa 30 hari???

Ibu-ibu memang paling risau bab ni. Selepas bersalin, fasa menyusukan bayi pula. Bimbang susu merudum, cepat lapar. Jom baca testimoni Puan Natrah yang berjaya qadha 30 hari puasa lantaran bersalin beberapa hari awal sebelum Ramadhan. 


Hasilnya masalah gastrik beliau juga dapat diatasi. Berikut adalah 3 jenis suplemen yang disarankan semasa bulan puasa. Mengapa MIGHTY 3 GEMS mesti dijadikan suplemen sepanjang tempoh berpuasa?
✓ Bertenaga sepanjang hari ✓ Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan ✓ Memelihara kesihatan secara menyeluruh ✓ Sesuai untuk seisi keluarga ✓ Persediaan menyambut Aidilfitri dengan kesihatan yang baik dan kulit yang lebih cantik
✿ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) Kekal bertenaga dan meningkatkan sistem imun. Membantu memberi rasa kenyang lebih lama kerana kadar pencernaan dan penyerapan protein adalah lebih lama berbanding karbohidrat. Merangsang pembentukan semula kulit, menganjalkan payudara bagi wanita, mengurangkan pigmentasi, kedutan dan parut.
✿MEALSHAKES Multivitamin dengan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan yang tidak diperlukan dari perut dan usus. Mengembalikan seri wajah, mengandungi vitamin B lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah dan kulit yang lebih cantik
✿PERFORMANCE DRINK Membekal tenaga dan daya ketahanan fizikal. Mencegah dehidrasi, membantu mengawal paras cecair di dalam badan, mengurangkan kehausan dan melembabkan kulit. Enak diminum begitu sahaja atau boleh dicampur dengan minuman lain.

Berminat dengan set ini? Juga boleh dibeli secara berasingan mengikut keperluan. Sila hubungi :

Call / SMS / WhatsApp 0164941276
Aini Mumtaz Mohamed

0 comments:

Post a Comment

Total Pageviews

SIHAT DAN CANTIK DENGAN SHAKLEE

SIHAT DAN CANTIK DENGAN SHAKLEE

Pengarah Urusan VitAdeena

Pengarah Urusan VitAdeena
Princess Adeena